Skip to content

Al Bano si Romina Power concerteaza in premiera la Bucuresti!

Visul fanilor s-a implinit! Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna, pe 5 noiembrie, la Bucuresti, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii – Project Events.

„Ci Sarà”, Libertà, Dialogo, Acqua di mare, Sharazan si arhicunoscutul hit Felicità vor fi cantate de celebrul cuplu Al Bano si Romina Power pe 5 noiembrie 2014 la Bucuresti! Show-ul se va numi „Al Bano featuring a special guest – Romina Power” si va avea loc la Sala Palatului.

„Discutiile pentru acest proiect au inceput toamna trecuta si iata ca in cele din urma s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor 80 s-a reunit si da, vine si la Bucuresti. Pe 5 noiembrie, visul unei generatii se va implini: „Felicita” va fi cantat live de Romina Power si Al Bano pe scena Salii Palatului” declara Sorin Sararu – Project Events.

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013 avand loc la Moscova primele concerte ale acestora dupa impacare. Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna, ar fi spus Romina Power, potrivit unei reviste din presa internationala. La randul lui, Al Bano a declarat „Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala”. Celebrul cuplu si-a unit destinele in 26 iulie 1970 iar ca fruct al dragostei lor au rezultat 4 copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor, Ylenia, in 1994, in SUA.

Putini stiu ca Romina i-a fost lui Al Bano mai intai partenera in film si apoi in viata. In 1968 filmeaza alaturi de cel ce-i va deveni sot (1970) si cu care va forma un cuplu de cantareti de muzica pop, celebru in intreaga lume. In 1982, cei doi castiga premiul al II-lea la San Remo cu un cantec ce va face ocolul lumii cu iuteala fulgerului: „Felicita”! Al Bano si Romina Power au fost un cuplu de invidiat atat in muzica, pe scena cat si in viata, pana cand a venit ziua fatidica, o imensa nenorocire abatandu-se asupra lor. Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia dispare misterios, fiind vazuta pentru ultima oara in cartierul French Quarter din New Orleans. Parintii, politia, lumea intreaga o cauta, se fac arestari (prietenul ei), se fac supozitii, cercetari dar aceasta, nu este nici pana-n ziua de azi, gasita. Al Bano are insa o banuiala; punand cap la cap toate informatiile, a ajuns la o concluzie ireversibila: Ylena s-a aruncat in Mississippi, dovada fiind marturia unui barbat care a declarat politiei ca pe 6 ianuarie a vazut o fata blonda aruncandu-se de pe pod strigand: „OK, eu apartin apei!” „In aceasta fraza – a spus Al Bano – am recunoscut-o pe fata mea. Asa spunea de cand era copil si se scufunda in mare.” Romina crede insa ca fiica lor traieste intr-o manastire din Arizona…

Daca in urma cu doua luni – pe 7 mai 2014 Al Bano concerta singur la Sala Palatului, in aceasta toamna – pe 5 noiembrie 2014, Al Bano va avea un invitat nu doar special, ci extrem de special: pe insasi Romina Power! In noiembrie, Al Bano si Romina Power vor fi iar impreuna pe scena, uniti de muzica!

Biletele se pot achizitiona si din punctele fizice: standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici.

Concertul „AL BANO featuring a special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.

Citește în continuare

Al Bano si Romina Power concerteaza in premiera la Bucuresti!

Visul fanilor s-a implinit! Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii – Project Events.

„Ci Sarà”, Libertà, Dialogo, Acqua di mare, Sharazan si arhicunoscutul hit Felicità vor fi cantate de celebrul cuplu Al Bano si Romina Power, pe 5 noiembrie 2014 la Bucuresti! Show-ul se va numi „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power” si va avea loc la Sala Palatului.

„Discutiile pentru acest proiect au inceput toamna trecuta si iata ca in cele din urma s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor \’80 s-a reunit, si da – vine si la Bucuresti! Pe 5 noiembrie visul unei generatii se va implini: „Felicita” va fi cantata live de Romina Power si Al Bano pe scena Salii Palatului” declara Sorin Sararu – Project Events.

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013 avand loc la Moscova primele concerte ale acestora dupa impacare. Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna, ar fi spus Romina Power, potrivit unei reviste din presa internationala. La randul sau, Al Bano a declarat: „Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala”. Celebrul cuplu si-a unit destinele in 26 iulie 1970 iar ca fruct al dragostei lor au rezultat 4 copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor, Ylenia, in 1994, in SUA.

Putini stiu ca Romina i-a fost lui Al Bano mai intai partenera in film si apoi in viata. In 1968 filmeaza alaturi de cel ce-i va deveni sot (1970), Albano Carrisi, si cu care va forma un cuplu de cantareti de muzica pop, celebru in intreaga lume. In 1982, cei doi castiga premiul al II-lea la San Remo cu un cantec ce face ocolul lumii cu iuteala fulgerului: „Felicita”! Al Bano si Romina Power au fost un cuplu de invidiat atat in muzica – pe scena cat si in viata, pana cand a venit ziua fatidica, o imensa nenorocire abatandu-se asupra lor. Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare – Ylenia dispare misterios, fiind vazuta pentru ultima oara in cartierul French Quarter din New Orleans. Parintii, politia, lumea intreaga o cauta, se fac arestari (prietenul ei), se fac supozitii, cercetari dar aceasta nu este nici pana-n ziua de azi gasita. Al Bano are insa o banuiala; punand cap la cap toate informatiile, a ajuns la o concluzie ireversibila: Ylena s-a aruncat in Mississippi, dovada fiind marturia unui barbat care a declarat politiei ca pe 6 ianuarie a vazut o fata blonda aruncandu-se de pe pod strigand: „OK, eu apartin apei!” „In aceasta fraza – a spus Al Bano – am recunoscut-o pe fata mea. De mica spunea asa cand se scufunda in mare.” Romina crede insa ca fiica lor traieste intr-o manastire din Arizona…

Daca in urma cu doua luni – pe 7 mai 2014 Al Bano concerta singur la Sala Palatului, in aceasta toamna – pe 5 noiembrie 2014, Al Bano va avea un invitat nu doar special, ci extrem de special: pe insasi Romina Power! In noiembrie, Al Bano si Romina Power vor fi iar impreuna pe scena, uniti de muzica!

Fanii care nu vor sa piarda aceasta extraordinara premiera ar trebui sa stie ca biletele s-au pus deja in vanzare, in exclusivitate pe www.BILETOO.ro! Biletele se pot achizitiona si din punctele fizice: standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici.

Citește în continuare