Skip to content

Concurs! Castiga o invitatie dubla la concertul Tarja Turunen!

CONCURS INCHEIAT! Mai e putin pana cand Tarja Turunen va sustine un nou concert in Romania, iar noi punem la bataie o invitatie dubla la concertul care are loc pe 4 noiembrie la Sala Palatului!

Tarja Turunen, supranumită Regina rock-ului simfonic, concertează pe 4 noiembrie la Sala Palatului, în cadrul turneului mondial Colours in the Road, prilejuit de promovarea celui mai recent album al solistei, intitulat Colours in the Dark.

Abumul Colours in the Dark a fost primit cu entuziasm de fani, dar și de presa de specialitate din toată lumea, care l-a declarat în unanimitate „cel mai bun material al artistei de până acum”. Cel care se face responsabil pentru mixajul albumului este nimeni altul decat Tim Palmer. Acesta a lucrat cu nume grele din domeniu , precum Mark Knopfler, Robert Plant, Pearl Jam, David Bowie, Jason Mraz si multi altii. Compozițiile și aranjamentele orchestrale, dar mai ales vocea de aproape 3 octave a sopranei au încântat fanii, care se așteaptă să o vadă din nou pe Tarja pe podiumurile de premiere internaționale.

Dacă iubești muzica de cea mai bună calitate și actul artistic desăvârșit, dacă vrei să asculți piese care au facut-o celebra,dar și piese de pe noul album, nu rata oportunitatea de a o întâlni pe complexa artistă, într-un show live impresionant: Tarja – Colours in the Road World Tour 2014! Marți, 4 noiembrie, ora 20.00 la Sala Palatului – Un show care îți va colora universul!

Biletele (la preturile de 90 lei, 115 lei, 145 lei 195 lei si 245 lei) se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro

Daca vreti sa castigati invitatia pentru doua persoane tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti in ce an a venit solista pentru prima oara in Romania.

Concursul incepe astazi si se incheie sambata, 1 noiembrie. Castigatorii vor afla cum pot intra in posesia invitatiilor pe mail, asa ca lasati o adresa pe care o verificati des.

Hai la concert! UPDATE: Concursul s-a incheiat, castigator este adrian (nr.4). Detaliile le gasesti pe mailul cu care ai lasat comentariul. 

 

Citește în continuare

END OF THE WORLD PARTY - VII

Cea mai lonegeviva petrecere costumata din Bucuresti, End of The World Party, ajunge la editia cu numarul sapte. Asa cum ne-am obisnuit de-a lungul timpului, vor fi prezente doua scene,…

Citeste mai mult