Skip to content

Chet Faker @ Arenele Romane

The Fresh il aduce in premiera in Romania pe Chet Faker. Artistul australian Nick Murphy, cunoscut sub aliasul Chet Faker, va concerta pe 2 noiembrie la Arenele Romane intr-un show live sustinut de un sonor electronic.

Chet Faker a devenit un nume celebru dupa succesul online international obtinut cu inregistrarea cover-ului ”No Diggity”, urmat apoi de EP-ul ”Thinking In Textures” cu care a castigat numeroase premii. Pana in prezent el a lucrat cu artisti ca Flume si Kilo Kash si a produs remixuri pentru MS MR si The Temper Trap. De curand artistul a lansat albumul ”Built on glass” si a pornit intr-un turneu de promovare pe a carei harta a inclus si Bucurestiul ca punct de oprire.

Biletele puse la vanzare in avans s-au epuizat. Vor mai fi disponibile doar la intrare, in seara evenimentului, 200 de bilete la pretul de 100 de lei incepand cu ora 20:00, ora de deschidere a evenimentului. Suportul local va veni din partea artistilor Victor Stancov si Oktopus.

Tot in aceasta toamna The Fresh il aduce pentru prima data la Bucuresti pe tanarul producator Kygo, indragitul remixer care a cucerit topurile internationale cu remixurile „I see fire”Ed Sheeran, si „Sexual healing” a lui Marvin Gaye. Doar 600 de bilete sunt disponibile in avans la pretul de 40 Lei. Biletele se gasesc in reteaua de distributie MyTicket si pe pagina https://www.facebook.com/thefreshofficial/cumparabilete, iar la intrare pretul acestora va fi 60 de Lei.

LINEUP:

CHET FAKER

Victor Stancov

Oktopus

 

Citește în continuare