Skip to content

CONCURS! Castiga 2 invitatii duble la concertul The Boxer Rebellion din Colectiv!

Platforma Deck Sounds continua seria evenimentelor de club ce a debutat la inceputul acestui an cu un nou show live: The Boxer Rebellion. Castiga o invitatie dubla!

Originara din Marea Britanie, trupa alcatuita din Nathan Nicholson (voce, chitara, clape), Andrew Smith (chitara), Adam Harrison (bas) si Piers Hewitt (tobe) are la activ ani de experienta dobandita pe scenele londoneze, fiind astazi una dintre cele mai apreciate trupe indie britanice. Toamna aceasta, The Boxer Rebellion va concerta pe 7 noiembrie, in Colectiv, in cel de-al patrulea eveniment Deck prezentat de Beck’s.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, la pretul de 50 lei in pre-sale, urmand ca in seara evenimentului acestea sa poata fi achizitionate in limita disponibilitatii si la intrarea in club, la pretul de 60 de lei. In curand biletele vor fi disponibile si in: reteaua magazinelor Diverta, Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9), Beros&Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19). 60 de lei la intrare (in limita disponibilitatii)

CONCURS! Castiga una din cele doua invitatii duble puse in joc lasand un comentariu mai jos in care ne spui care e piesa preferata din repertoriul The Boxer Rebellion si s-ar putea sa aterizezi insotit in Colectiv.

Concursul incepe astazi, 3 noiembrie si se incheie pe 5 noiembrie la 10:00 cand vom alege castigatorii prin tragere la sorti cu ajutorul random.org.

START!

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: Razvan (12) si Calin Fodor (17). Detaliile le gasiti prin email!

Citește în continuare