Skip to content

Ultimul party Deck al sezonului: The Boxer Rebellion @ Colectiv

Maine seara, trupa britanica de indie art rock The Boxer Rebellion va inchide seria evenimentelor Deck Sounds din acest an, cu un concert live ce nu trebuie ratat. Show-ul va avea loc la Colectiv, in deschidere urmand sa cante trupa Velosonics.

Fanii singurei platforme muzicale din Romania ce a reusit sa aduca pe scenele bucurestene cateva dintre cele mai proaspete nume din muzica internationala, nu trebuie sa rateze intalnirea cu The Boxer Rebellion – revelatia muzicii britanice alternative care de la Oasis si Radiohead incoace a reusit sa pastreze viu interesul iubitorilor de muzica pentru curentul brit rock. Cu 4 albume la activ, trupa a reusit sa-si contureze foarte bine o identitate muzicala, fiind una dintre cele mai apreciate trupe independente ale genului din Marea Britanie si, totodata, un adevarat exemplu pentru tinerii aspiranti la un loc in peisajul muzical alternativ al momentului. Publicul din Romania ii va putea vedea live pe cei patru membri vinerea aceasta, pe 7 noiembrie, in clubul Colectiv (strada Tabacarilor nr. 7).

Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 22:00, concertul trupei Velosonics fiind programat sa inceapa cu o jumatate de ora mai tarziu. The Boxer Rebellion va urca pe scena in jurul orei 23:30.

Biletele sunt disponibile in continuare la pretul de 50 de lei pe www.myticket.ro, urmand ca maine seara, la intrarea in club, acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 60 de lei.

Deck Sounds official facebook page: www.facebook.com/DeckSounds.ro

Official Event facebook page: https://www.facebook.com/events/996165197076194/?context=create&source=49

Citește în continuare