Skip to content

Usher – Clueless (piesa noua)

Usher lanseaza o noua piesa, Clueless, care insa nu se va regasi pe urmatorul sau album. Trackul e gandit pentru o promotie a unui brand de cereale, iar fanii il vor putea descarca gratuit.

Noi asteptam un nou album Usher anul acesta, insa cantaretul R&B s-a razgandit si a spus ca mai are de lucru la un nou material asa ca va amana lansarea discului UR. Evident, un motiv pentru care acest album nu a aparut in 2013 ar putea fi si faptul ca primele singleuri lansate pentru promovare nu au avut impactul scontat.

Primul single a fost Good Kisser, care insa nu s-a bucura de un succes prea mare, in ciuda faptului ca Usher a promovat-o in cadrul unor aparitii live. In schimb, Usher s-a auzit pe televiziunile muzicale datorita featuring-ului cu Chris Brown pentru piesa acestui New Flame. Intre timp a incercat o colaborare cu Nicki Minaj – She Came To Give It To You, care desi are un ritm catchy nu a fost preluata de radiouri. Usher a declarat recent ca nu se simte pregatit pentru lansarea unui nou album si pana cand nu va crede ca e cazul, nu va veni cu un disc nou.

Va place piesa? Usher mai are vreo sansa sa revina cu ceva hituri?

 

Citește în continuare

FreeStay @ Tribute

Sezonul rece se instaleaza treptat, dar TRIBUTE pregateste atmosfera perfecta pentru serile in care sunteti in cautare de un cadru calduros, cu cea mai buna muzica live din Bucuresti. Pe…

Citeste mai mult