Skip to content

SOLD-OUT – Premiera la TEDxBucharest

Interesul publicului din Romania pentru conferinta TEDxBucharest, organizata sub licenta TED, a depasit asteptarile echipei de organizare. Biletele au fost epuizate inainte de incheierea perioadei de inregistrari Early Bird, astfel incat in acest moment evenimentul este SOLD-OUT si nu mai pot fi achizitionate bilete.

Peste 800 de participanti conectati la comunitatile de tehnologie si design sau pur si simplu in cautare de inspiratie vor fi prezenti la cea de-a sasea editie a conferintei TEDxBucharest.

Acestia vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate in cate 18 minute, sustinute de catre 17 speakeri romani si internationali.

• Ioana Cozmuta – ne provoaca sa privim dincolo de trecut pentru a intelege viitorul

• Rick Falkvinge – identifica momente in care internetul a revolutionat lumea in care traim

• Anna Dumitriu – creeaza arta prin bacterii recoltate de pe suprafata corpului uman

• Daniel Marcu – cauta noi forme de exprimare prin inteligenta artificiala

• Charlie Ottley – mizeaza pe un viitor al eco-turismului si al educatiei ecologice

Lista completa a speakerilor este disponibila aici.

Experienta evenimentului va fi completata de momente artistice speciale sustinute de SillyConductor, Jazzappella si Georgiana Manaila, acestia explorand aceeasi tema a evenimentului, “Future Spoiler”, dintr-o perspectiva artistica.

“Viitorul e rezultatul imaginatiei si actiunilor pe care alegem sa le facem tn fiecare moment. In completarea celor 17 previziuni despre viitor ale speakerilor, fiecare participant tsi va contura o versiune proprie despre lumea in care isi va dori sa traiasca. Daca noile idei vor fi impartasite si celor care nu au ajuns la editia de anul acesta, atunci vom putea vedea schimbari tn jurul nostru.” Andrei Dinu (organizator TEDxBucharest)

Participantii se vor bucura si de o experienta senzoriala tn zonele “Future maker spaces”, unde vor interactiona cu inovatii tehnologice in ateliere sutinute de FabLab, HacKIDemia, RoboFun, ModuLab si SillyConductor.

Citește în continuare