Skip to content

Chinese Man – LIVE (Once Upon A Time Tour)

THE FRESH prezinta: CHINESE MAN – LIVE (ONCE UPON A TIME TOUR)

DJ Sauce | Amon

Chinese Man vor fi prezenti la Bucuresti pe 28 Noiembrie in formula completa, cu un live-act memorabil intr-un un eveniment organizat de echipa The Fresh in cadrul clubului Colectiv.

Casa de discuri, trupa, fraternitate muzicala – Chinese Man reprezinta o multime de lucruri, totodata nu va așteptati la nicio origine chineza aici. Cu un mashup de funk, house, jazz, reggae si hip hop, colectivul francez face ca petrecerea sa prinda viata sub spinul platanelor lor.

Francezii Chinese Man sunt iubitori de muzica cu o abordare ampla a turntablism-ului si o inclinatie pentru sample- uri obscure si beat-uri nostalgie. Cu efecte vizuale si vocalism pe deasupra ritmurilor versatile pregatiti-va de o seara in care picioarele incep sa se miste necontrolat.

Ora de incepere este 22:00 iar in deschiderea evenimentului vin sa incalzeasca peretii Colectivului DJ Sauce si Amon.

Vor fi disponibile 800 de bilete la pretul de 40 de lei la intrare in seara evenimentului.

CHINESE MAN

https://www.facebook.com/chineseman

Colectivul frantuzesc Chinese Man al caror membri sunt High Ku, SLY si Zé Mateo a inceput in 2005, la ordinul maestrului lor, renumitul si misteriosul Chinese Man, fondatorul si figura integranta a label-ului Chinese Man Records. Muzica lor, un amestec de Hip-Hop, Dub, afro-beat, Baile Funk, muzica traditionala si sample-uri uitate de timp si reînviate de cei patru le-au adus faima ca unul dintre cele mai inovatoare trupe de DJ din Franta. Lansarea albulumelor Groove Sessions Vol. 1 & 2, au pavat drumul turneelor sold-out din intreaga Europa. Actele lor live sunt o experienta unica, mai ales cu cele mai recente single-uri ale lor, “Racing with the Sun” si ”You`ve got that tune”. Asa cum se prezinte si muzica lor intr-o formula speciala live alaturi de o performanta vizuala, ca un grup impresionant si unic multi-fatetat, label-ul Chinese Man Records reuneste producatori, DJ, graficieni, cineasti care construiesc si promoveaza o identitate vizuala si muzicala colectiv.

Razboinici neobositi ai sunetului, Chinese Man va infuza ritmuri groovy care va incanta publicul peste masura. Combinatia dintre un DJ live si rap / hip hop canta este ceva ce nu vezi de foarte multe ori. Puteti vedea masura talentului lor mult mai mult intr-un show live, si puteti aprecia intr-adevar cat de complexa este muzica lor . Precum si performanta muzicala, folosindu-se de clipuri video si de iluminat show-ul lor a fost descris ca fiind incredibil, si au contribuit la mentinerea unei atmosferei intense dar si interesanta.

Au trecut doi ani de cand trupa a lasat in urma scena din Franta plecand intr-o calatorie prin porturile din întreaga lume cu lungi turnee in Germania, Italia sau Danemarca, neratand si Romania printre opririle lor.

Citește în continuare