Skip to content

Daniel Lazar concerteaza pentru prima data pe scena Berariei Bragadiru

Daniel Lazar adauga o noua scena pe harta turneului indoor “Live & Loud”, BERARIA GERMANA BRAGADIRU, sambata, 6 Decembrie, de la 21.00.

“Pentru ca vorbim despre o scena noua adaugata seriei “Live & Loud”, concertul de sambata din Beraria Germana Bragadiru va avea cateva coordonate schimbate. Distractia va ramane garantat aceeiasi si sunt convins ca totul se va transforma intr-o super petrecere. :)”

Ca si in cazul celorlalte concerte “Live and Loud” este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul si acest lucru este valabil si pentru seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo J” in functie de starea de moment a lucrurilor.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0737.500.150 si 0737.500.151 sau direct pe adresa de email [email protected]. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.beraria-bragadiru.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului (lazardaniel.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro)

Link You Tube [Live Sessions] Daniel Lazar – Sweet home Alabama: http://www.youtube.com/watch?v=5D_6KOLh6pA

Link You Tube – Parazitii Featuring Daniel Lazar – Toate-s la fel: http://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c

Citește în continuare