Skip to content

Sziget Festival 2014 – Aftermovie

 Videoclipul retrospectiv Sziget Festival Budapest 2014 tocmai a fost lansat, iar biletele pentru festival pot fi cumparate la preturi speciale pana pe 31 decembrie 2014.

Scopul videoclipului este unul simplu, spun organizatorii: incercarea de a evoca atmosfera din luna august, oferind o scurta retrospectiva asupra editie din acest an, de pe Insula Libertatii. Cu opt luni inainte de inceperea editiei din 2015, comunitatea Szigetanilor s-a mobilizat deja, astfel ca au fost vandute deja peste 10% din biletele disponibile. Sziget Festival se desfasoara pe o insula frumoasa situata in inima Budapestei, in perioada 10 – 17 august 2015.

Festivalul din 2014 s-a incheiat cu un numar record de vizitatori: 415.000 de persoane, din peste 85 de tari, au pasit pe insula Óbuda din Budapesta. Editia cu numarul 22 a festivalului a celebrat din nou muzica si arta in general, in peste 50 de spatii special amenajate, disponibile non-stop timp de 7 zile. Organizatorii au pregatit un videoclip retrospectiv prin intermediul caruia cei care au participat la aceasta editie pot retrai momentele emotionante, iar cei care nu au avut ocazia sa fie de fata isi pot face o idee despre atmosfera speciala de la Sziget:

Start bun pentru #Sziget2015
Vanzarea biletelor pentru editia din 2015 a inceput deja cu preturi speciale pana pe 31 decembrie 2014. Ca oferta speciala pentru cei mai dedicati fani, cei care au cumparat bilete in primele 24 de ore au beneficiat de un pachet special in care au fost incluse un pass personalizat, cu acces la zona VIP, plus alte cateva surprize. Drept urmare, mai mult de 10% din biletele disponibile au fost vandute inca din prima zi (depasind toate recordurile anterioare) iar pachetele speciale vor ajunge nu numai in Europa, ci si in tari precum Argentina, India, Australia sau Statele Unite.

Pe langa posibilitatea de a campa la fata locului, inclusa in biletele pentru 7 si 5 zile, cei care cauta alte optiuni mai confortabile, au diverse optiuni: posibilitati de upgrade, posibilitatea de a opta pentru corturi deja montate sau pentru set-uri de camping – pentru a face calatoria mai usoara celor care vin de departe. In plus, mai sunt disponibile casute din lemn si autocaravane deja echipate, ce se pot dovedi utile si comode timp de o saptamana intreaga de distractie. Cei care vin cu propria autocaravana sau rulota, familiile cu copii au si ei parte de spatii special amenajate.

Organizatorii lucreaza si cauta continuu solutii pentru imbunatatirea infrastructurii si a serviciilor din cadrul festivalului. Acestea vor fi dezvaluite in perioada urmatoare, la fel si programul, care va fi ca de obicei, divers si interesant! Sziget are o abordare unica in a-si consolida comunitatea de fani dobandita de-a lungul anilor. In aceasta perioada, fanii vor putea sa trimita dorinte de Craciun, ce vor putea fi indeplinite la Sziget 2015. In fiecare an au fost alese cele mai inedite dorinte, cum a fost povestea de dragoste din Zimbabwe din 2013 sau nunta oficiala care a avut loc pe insula, in 2014.

Voi ati fost la Sziget anul acesta? 

Credit foto: Csudai Sandor

 

Citește în continuare