Skip to content

Reminder – Concert Sabaton, Delain si Battle Beast maine la Arenele Romane!

Pe 27 ianuarie suedezii de la Sabaton isi lanseaza cel mai recent album, HEROES, la Bucuresti alaturi de Delain, Battle Beast si Roadkill Soda in cadrul unui show asteptat cu mare interes de comunitatea rock din Romania!

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro.

Datorita vanzarilor extraordinare ale showului, METALHEAD alaturi de managementul trupei, a hotarat sa mute concertul din Turbohalle la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit), o locatie cu un spatiu mult mai generos, o scena mai mare si cu dotari tehnice superioare pentru a asigura un show perfect pe 27 ianuarie!

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida Swedish Empire Live.

Programul concertului:

6:45 PM – Doors
7:00 PM – RoadKill Soda
7:30 PM – AURA
8:00 PM – Battle Beast
8:45 PM – Delain
10:00 PM – SABATON

 

Citește în continuare