Skip to content

Atelier „Tobe africane” @ incubator107

Ce?

Toba este poate cel mai vechi instrument muzical din Africa, folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru a comunica de la un sat la altul, a crea un sentiment al comunității între triburi și oferind tuturor ritmurile pe care oamenii să danseze și să petreacă.

Vom scăpa împreună de stresul zilnic, dezvoltând creativitatea și exprimând liber muzica din noi. Veniți să vibrăm și să ne bucurăm împreună de ritmurile tradiționale africane, să ne conectăm, să simțim, să cântăm,… În plus față de tobele africane vom avea și alte instrumente mici (proba de cultură generală), setul de baterie de concert (o experiență nouă) și seturi de boomwhakers, tuburi colorate pe note muzicale.

Cu cine?

Coordonator: Mihai Axinte, actor și percuționist (de 9 ani), cu o experiență de șase ani în teambulding-uri cu tobe africane și elemente de percuție, îl găsiți ușor căutând:https://www.facebook.com/SlickDrumEvents

Cu ce?

Fiecare participant primește o tobă africană pe durata întâlnirii și câte un tub de percuție! Nu vă speriați, o luăm de le zero, scopul este să ne distrăm învățând! La final… surprize !

Când?

1. sâmbată@incubator107, 14 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00

2. vineri@incubator107, 27 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Mi%C8%99c%C4%83torilor/1466, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Citește în continuare