Skip to content

Daniel Lazar continua turneul sau indoor „Live & Loud”

Daniel Lazar continua turneul sau indoor “Live & Loud” cu un nou concert in Vault, sambata, 28 februarie, incepand cu ora 23:00. Este pentru prima oara in acest sezon de “Live & Loud” cand artistul urca pe scena noastra asa ca ii vom arata cum ne dezlantuim noi in fiecare weekend!

Este greu de banuit ce se va intampla sambata seara in Vault fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel Lazar nu seamana cu altul mai ales cand vorbim de seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al artistului fiindca, in desfasurarea de forte de pe scena este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo” in functie de starea de moment.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0725 782 858, dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Gorgeous music, best parties and the most beautiful people!

Be there!

Citește în continuare

Trupa Avenue @ The Tube

Sambata, 28 februarie, minunata trupa Avenue, ne vor delecta auzul cu un playlist de zile mari! Haideti sa sarbatorim impreuna toate femeile ce fac parte din viata noastra cu multe…

Citeste mai mult