Skip to content

40 mucenici si 40 de pahare de vin la Acuarela

Dupa doi ani de mucenicie la Acuarela, continuam sa credem ca nimic nu este mai cinstit si mai frumos decat servirea unei portii strasnice de mucenici alaturi de prieteni dragi si inchinarea a 40 de pahare de vin conform datinei.

Va invitam si anul acesta pe 9 martie la ceas de seara la o strachina de mucenici pregatiti de Bunatarie si la o portie picturala de jazz cu prietenii de la: Tzuc & Patzi si invitatii lor surpriza. Bunatarie pregateste mucenicii dupa reteta traditionala a bunicii si ne aduce bunatati delicioase pentru Sarbatoarea celor 40 de Mucenici.

Tzuc & Patzi este un proiect generat si crescut de doi muzicieni indragostiti pana peste cap de sunetele calde cu personalitate puternica. Melanjul muzical in care se scalda cei doi trebuie sa te duca cu gandul la Funk, Soul, Hip Hop, R&B, Disco, intotdeauna un experienta speciala, cu mult groove . Muzica nu are limite, spun ei, iar alaturarea lor pe scena urmareste intotdeauna un singur lucru: sa faca oamenii sa se miste! Petzi, Petra Acker, isi contureaza stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, iar Tzuc, de pe bicicleta DJ-ului, pune rotile in miscare catre o pedalare cursiva printre ritmuri care iti fac creierul fericit!

Infiintata in 1994, Bunatarie a avut ca perspectiva o imagine idilica: sa cultive cereale, sa macine graul si sa coaca painea in ideea unui control deplin asupra calitatii produsului final, totul bazandu-se pe o reteta veche si bine impamantenita a moraritului si panificatiei. Si foarte important, totul a fost facut de la inceput in familie din pasiune pentru grane si pentru mestesugul moraritului.

http://bunatarie.ro/

Citește în continuare