Skip to content

„Astrologia chineza BaZi si Feng Shui-ul traditional” @ incubator107

Ce ?

O incursiune în fascinanta metafizică chineză, prin care veți afla mai multe despre destin și modul în care poate fi el schimbat prin liber arbitru și acțiune personală. Principalul instrument pe care îl vom folosi în decodificarea destinului va fi astrologia chineză BaZi, cu ajutorul căreia vom încerca să răspundem cât mai în amănunt la întrebarea : “Cine sunt eu?”.

Cu ajutorul Feng Shui-ului tradițional vom începe mai apoi să ne schimbăm efectiv viețile, printr-o serie de acțiuni pe care le putem face acasă sau la locul de muncă. Vom demitiza de asemenea anumite aplicații “new-age” ale acestei științe foarte exacte, explicând de ce broscuțele, elefănțeii, rățuștele mandarine și alte pisicuțe simpatice nu fac parte din remediile tradiționale Feng Shui.

Vom termina prin înțelegerea mai bună a modului în care rezultatul unei acțiuni depinde de momentul în care o începem / întreprindem, arta chinezească a selectării datelor favorabile ZeRi fiind mecanismul prin care vom învăța mai bine cum putem face “lucrul potrivit la momentul potrivit”.

12 martie O incursiune în fascinanta astrologie chineză BaZi

24 martie Despre arta Feng Shui-ului tradițional. Aplicații practice

28 martie Selectarea datelor favorabile prin ZeRi

30 martie Aplicații Feng Shui și BaZi pentru atragerea job-ul perfect și a partenerul ideal

Cu cine?

Cu Florian Mincu, consultant în Astrologie Chineză și Feng Shui.

Pasiunea mea pentru metafizica chineză vine din dorința de a înțelege cât mai în profunzime legile nevăzute ce ne determină viețile. În artele metafizice chineze cosider că am găsit unele din cele mai eficiente instrumente ce pot pătrunde dincolo de universul măsurat științific momentan, într-o manieră obiectivă și bazată pe rezultate reproductibile clare. Mai multe detalii despre mine și despre artele metafizice chineze puteți găsi pe site-ul www.metafizicachineza.ro sau pe pagina de facebookwww.facebook/metafizicachineza.ro

Cu ce?

Pentru a putea înțelege mai bine acuratețea astrologiei chineze BaZi, vă invit să veniți la ateliere cu hârtile natale personale, pe care vom încerca să le analizăm cât mai în detaliu (le puteți printa gratuit de aici www.bazi.masteryacademy.com). De asemenea vă recomand să aveți și planul locuinței, împreună cu o imagine a locației acesteia (pe care le puteți obține dintr-un printscreen de pe google map), pentru a înțelege mai bine influența pe care o are asupra voastră casa în care stați și mai ales ce puteți face pentru a vă îmbunătăți viețile așa cum doriți.

Când?

Joi@incubator107, 12 Martie de la 19:00 la 21:00

Marți@incubator107, 24 Martie de la 19:00 la 21:00

Sâmbată@incubator107, 28 Martie de la 19:00 la 21:00

Luni@incubator107, 30 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1184, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Citește în continuare