Skip to content

Primul AntrenArt @ Bufet

Imagini, inspiratie, discutii, ceai, acuarele.

Vineri, 13 martie, ora 19:00, Asociatia Culturala Imbold va invita la a cincea editie AntrenArt cu Suzana Dan si Cristian Vasile. Despre fotografie, pictura, inspiratie, arta si inceputuri antreprenoriale.

Moderatori: Alexu Toader si Andreea Irinca.

Ne vedem vineri, la 19:00, Acuarela Bufet, Gina Patrichi 3

Fara Taxa de Participare, 50 locuri disponibile.

Inregistrare: 0742 087 087

Suzana Dan este artista vizuala, producatoare si ingrijitoare de expozitii, fondatoare a Asociatiei Ephemair, initiatoare a NAG si Art on Display, mama cicalitoare, bucatareasa de duminica. Din 1999 mestereste expozitii mai mult sau mai putin personale. Ca angajat in campul muncii a fost un exotic asistent-cercetare pe Platforma de la Magurele la inceputul anilor 2000, apoi pentru 10 ani a cladit un glorios monument artei contemporane la MNAC. In prezent, face apnee in proiectele Asociatiei Ephemair, pregateste NAG, unul din proiectele care vor reprezenta Romania la Bienala de la Venetia, face strategii culturale si planuieste sa conduca lumea. Tot ce este exotic e de vazut pe suzishit.blogspot.com sau soapartkollectiv.blogspot.com Tot ce e serios pe ephemair.ro sau noapteagaleriilor.ro sau inventingthetruth.com

Cristian Vasile (Igu) descopera povesti “despre jumatatea plina a orasului” si le fotografiaza. Proiectul Bucuresti Optimist a fost lansat in martie 2012, si a strans peste 80.000 de fani pe pagina de Facebook unde este updatat constant cu documentarele foto ale laturii pozitive a Bucurestiului. A lucrat doi ani ca art director la Headvertising, apoi a fondat agentia Pinkinetik si Feeder.ro, a ajutat la construirea ShortsUp, dar a descoperit fotografia ca pasiune primordiala.

In editiile precedente AntrenArt, am povestit indeaproape cu Catalin Stefanescu, Dan Perjovschi, Pisica Patrata, Andreea Ionita (All Hollow), Rasa Strumskyte (Pioneers), Cristian Lupsa (Decat o Revista) si Marius Chivu.

AntrenArt cuprinde o serie de discutii informale cu antreprenori, designeri sau artisti care vor deconstrui inspirational evolutia proiectelor lor si vor sublinia momente cheie, amenintari, tips and tricks in procesul antreprenorial. Fiecare prezentare este urmata de o sesiune de Q & A.

Citește în continuare