Skip to content

FUNKY MORNING RUN #2

Duminica, 07 Iunie, FUNKY Lounge Herastrau te provoaca la miscare! Ne anturam din nou, la ora 9.00 pentru o Tura de Herastrau in alergare. Am numit manifestul nostru MORNING RUN si l-am conceput ca un promotor al unui FUNKY LIFESTYLE sanatos.

Te vor imbraca cu un FUNKY T-SHIRT si iti vor mentine nivelul de energie ridicat cu un FUNKY VITAMIN FRESH.

Valentin Popa – instructor indoor cycling si medaliat la scrima, va fi trainer-ul vostru pe toata durata alergarii (si nu numai), sustinandu-va moralul cu tehnici motivationale si de alergare.

Duminica dimineata, te asteptam la FUNKY LOUNGE HERASTRAU pentru a-ti inmana tricoul, bratara de participare – care iti va asigura 10% OFF***, si fresh-ul vitaminizant. Nu in ultimul rand, pentru a forma Gasca si a porni la drum, in pas alert, dar sustinut.

Inscrie-te printr-un mail la adresa [email protected] cu titlul ALERG LA MORNING RUN, care sa contina numele tau si al insotitorilor (daca e cazul).

Taxa de participare este de 20 Lei (contine tricoul, fresh-ul si bratara de participare). Vino cu bratara primita la MORNING RUN in oricare zi in intervalul 8-12 Iunie (Luni-Vineri) si beneficiezi de un discount de 10% la consumatie. Discount-ul se aplica doar prin prezentarea bratarii.

Sustine un stil de viata sanatos! #funkyrun
 

Citește în continuare