Skip to content

CONCURS: Castiga o participare gratuita la Atelierul de Stil vestimentar feminin organizat de Fundatia Calea Victoriei

Concursul acesta e dedicat cititoarelor noastre fashioniste, iubitoare de moda si bun gust. Daca il aveti va ajutam sa il sedimentati. Daca nu aveti incredere in gusturile voastre, o veti construi.

V-am povestit ca intre 3 si 6 august Fundatia Calea Victoriei organizeaza un Atelier de Stil Vestimentar feminin iar acum scoatem un loc la concurs.

La cursul de stil vestimentar, veti invata despre cum puteti sa va imbunatati imaginea pas cu pas si cum sa va imbogatiti garderoba cu haine care sa vi se potrivesca si care va reprezinta.

Vor fi analizate tipurile de conformatii corporale si veti afla ce fel de tinuta avantajeaza un anumit tip de silueta. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, descoperiti care sunt culorile si nuantele pe care ar trebui sa le purtam dar si ce nu trebuie sa va lipseasca din garderoba.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Lasati-ne un comentariu mai jos si spuneti-ne ce ati vrea sa invatati de la un astfel de curs de stil vestimentar?

Concursul se incheie 29 iulie urmand ca tot atunci sa anuntam castigatorul. Cel mai convingator raspuns va fi premiat cu voucher ce va permite castigatorului accesul integral la curs.

Succes! 

 

UPDATE: Concursul s-a incheiat, castigatorul este Alina Glavan (Facebook). Detalii despre cum poti ajunge la eveniment primesti dupa ce ne dai un mesaj privat pe Facebook. 

Credit foto: hepta.ro

Citește în continuare