Skip to content

FESTIVAL: Urban Explosion Festival

Pregăteşte-te! Cele mai cool sporturi şi happeninguri de cultură urbană te aşteaptă la Urban Explosion Festival

Îţi place să faci salturi complicate? Nu laşi placa de skateboarding nici măcar o zi acasă, rolele sunt pasiunea ta, iar bicicleta este obligatorie în astfel de vremuri? Atunci nu mai există niciun dubiu, trebuie să vii la Urban Explosion Festival!

Între 4-6 septembrie, eşti invitat la cel mai tare festival urban din România, care te aşteaptă cu competiţii şi demonstraţii irezistibile.

Trei zile de eveniment în care vei lua parte la demonstraţii şi competiţii de sporturi urbane, street dance, graffiti, vei savura proiecţii de filme de scurt metraj şi vei petrece până în zori alături de DJ de talie internaţională (Elveţia şi Ucraina), care, printre drone şi lasere, vor mixa pentru tine şi vor avea grijă ca nopţile festivalului să fie încinse până în zori.

La Urban Explosion Festival, pe lângă demonstraţiile spectaculoase de freerunning şi parkour, nu vor lipsi nici meciurile de bike polo şi roller hockey, vei putea testa în voie rampele special pregătite pentru skateuri şi role, precum şi cea mai nouă distracţie a zilei, bubble football-ul, cu care suntem absolut convinşi că te vei distra pe cinste.

Şi nu în ultimul rând, ca orice eveniment care se respectă, Miss Urban Explosion Festival va fi concursul care va încinge spiritele şi imaginaţia celor aflaţi la faţa locului, cu siguranţă. Urban Explosion Festival este un eveniment dedicat tendinţelor şi culturii urbane, organizat de către Romexpo cu ajutorul celor mai importante comunităţi cu „spirit” urban din România. Stai conectat şi urmăreşte pe siteul romexpo.ro, dar şi pe site-urile partenere, noi update-uri despre programul festivalului.

Urban Explosion Festival Spread the urban spirit

Citește în continuare