Skip to content

The Script, show-ul zilei 3 la Szget Festival 2015 (foto)

Sziget Festival 2015 a inceput ieri oficial si dupa doua zile de incalzire, iata ca organizatorii ne-au pregatit cateva surprize foarte placute. Capul de afis a fost pentru noi concertul The Script.

Ziua 1 pentru noi a inceput insa cu Gogol Bordello, care i-a facut pe fani sa danseze atat de tare incant nu a mai contat cat praf era in jurul lor. Multimea a fost in delir cand  de pe scena s-a auzit “Start wearing purple, wearing purple”  la fel si noi din mijlocul ei.

Am facut o mica plimbare pe insula inainte sa inceapa cei de la The Horrors, care au avut un public foarte tanar si energic. 

La sfarsitul show-ului  solistul trupei a facut cu mana colegilor de trupa si s-a aruncat de pe scena, insa din nefericire fanii nu au fost atat de rapizi incat sa il prinda si a cazut printre ei. Cu toate acestea s-a ridicat si a continuat sa mearga prin baia de multime fericit.

Se apropia momentul mult asteptat, motivul pentru care eu una m-am hotarat sa plec 12 ore la drum catre Insula Libertatii: The Script. Au intrat treptat pe scena si toata lumea in jurul nostru era isterizata, de la fete de liceu pana la oameni in varsta. Danny a coborat printre fani, filmandu-i si cantand impreuna. 

Au urmat piese care au facut inconjurul lumii precum “The man who can’t be moved”, “For the first time”, “If you could see me now “, “Six degrees of separation”, “It’s not right for you”.  A fost o experienta de neuitat, cu greu ma gandesc ca poate cineva egala un asa show. 

Totul s-a terminat in acordurile celebrei piese “Hall of fame” care i-a apartinut aproape in totalitate publicului. Eu sigur o sa mai vad The Script intr-un concert si ca sa va faceti o idee despre cum a fost aruncati o privire peste pozele de mai jos.

Incheierea serii a apartinut israelienilor de la Infected Mushrooms care au urcat pe A38 Stage la ora 01:30 unde lumea s-a inghesuit sa prinda loc cat mai in fata. Fanii prezenti au aplaudat si au fredonat impreuna cu ei pana la finalul concertului.

Abia asteptam concertele de astazi care deasemenea vor fi numeroase . Vor urca pe scena nume precum :  The Maccabees, Foals, Interpol, Camo & Krooked,  Taraf de Haidouks si Ellie Goulding.

Noi deja nu mai avem rabdare!

Text: Elena Pascu | Foto: Ceriza Zagrean pentru Urban.ro

Citește în continuare