Skip to content

CONCURS! Castiga 2 invitatii duble la Main Sounds From Alan Fitzpatrick, Alex Mine, Mirror State @ Lacul Tei

In ultimul weekend din August va dam intalnire pentru a incheia impreuna inca o vara plina de amintiri! Ne-am gandit ca cel mai bun loc pentru asta ar fi o locatie noua pentru noi, unde putem prinde impreuna un rasarit superb.

Tabloul nu poate fi complet decat cu un line-up potrivit. Pentru ca stim ca il asteptati de foarte mult timp, iata ca il aducem la pupitrul Main Sounds pe Alan Fitzpatrick! Cum v-am obisnuit vom avea si doua premiere! Direct din Italia vine Alex Mine, cel despre care au numai cuvinte de lauda Richie Hawtin, Adam Beyer, Carl Cox, Dubfire, Paco Osuna si multi altii. A doua premiera este una 100% romaneasca: Mirror State, un proiect la inceput de drum pe care speram sa-l indragiti la fel de mult ca si noi. Mircea Ivan si Ionut Vitan si-au unit fortele si vin cu un sound nou, iar pe 28 va asteapta la o prima intalnire in deschiderea evenimentului. Detalii AICI! 

Daca vreti sa ajungeti la party, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti ce ati face in weekend daca nu ati ajunge la petrecere. Concursul incepe astazi si se incheie vineri, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des, altfel nu veti afla cum intrati la party.

START!

UPDATE: Castigatorii sunt Anca L si Harcuta Oana. Detaliile le aveti pe mail. 

Citește în continuare