Skip to content

FESTIVAL: Gheorghe Turda, Floarea Calota, Laura Lavric, Mioara Velicu canta in a treia zi de United Artists Festival

Pe 4 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti, Uniunea de Creatie Intepretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR), in parteneriat cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), va invita la a treia zi a festivalului United Artists, zi dedicata muzicii populare.

Gheorghe Turda, Gheorghe Roșoga, Ion Ghițulescu, Floarea Calota, Mioara Velicu, Laura Lavric, Florica Zaha, Petrica Pana (cu orchestra si ansamblu dansatori) vor concerta pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show open-air de peste 5 ore! Evenimentul va fi prezentat de actorul actrita si cantareata Maria Buza, iar accesul in Arenele Romane se va face incepand cu ora 17:00, concertele urmand sa inceapa la ora 18:00.

UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii United Artists Festival si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a United Artists Festival.

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Primele 200 de bilete au pret special de doar 25 de lei;

Dupa epuizarea acestora, in presale biletele costa 30 de lei;

La intrare, biletele costa 35 de lei.

Citește în continuare