Skip to content

Castiga doua invitatii duble la JOYRIDE a party for singles and not only

Vineri, 2 octombrie, in Swap Club, incepand cu orele 21.00, are loc o petrecere tare faina la care putem trimite doi norocosi ce pot castiga invitatii duble la party!

Singuri sau de mana, cu sufletul sau la pas, fiecare zi e o calatorie careia Uppercrazy ii dedica urmatoarea petrecere! Trist ca nu ti-ai gasit jumatatea? Nu sta in casa, ia-ti prietenii si hai sa sarbatorim cea mai frumoasa calatorie pe care am primit-o, viata!

Muzica ne e asigurata de DJ Panda veteran al petrecerilor Uppercrazy, voia buna o aducem impeuna iar Swap Club ne-a promis cele mai tari cocktailuri.

Pentru a castiga una din cele doua invitatii duble la aceasta petrecere tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati un comentariu in care sa ne spuneti:

Voi ce metode de agatat aveti?

Cele mai creative raspunsuri vor fi premiate cu cate o invitatie dubla. Concursul se incheie pe 24 septembrie, atunci cand vom anunta si cei doi castigatori!

Mult succes!

Update:

Cei doi castigatori sunt Ene Florin Ovidiu si Lazar Adrian. O sa primiti pe mail detalii legate de cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Felciitari!

Citește în continuare