Skip to content

PARTY: 6 ani de party in centrul distractiei din Centrul Vechi!

Din 29 septembrie pana pe 4 octombrie, Bucurestiul se distreaza in stil VIntage!

De 6 ani dam startul petrecerilor in Centrul Vechi din Bucuresti! The Vintage reprezinta petrecerea pana in zori, petrecerea 7 zile din 7, muzica, libertate si prietenie! Nu lipsiti de la petrecerea anului, petrecerea VIntageVI!

Pentru ca vrem sa fie ceva special, am ales sa avem pentru cei 6 ani de VIntage, 6 nopti de party neintrerupt! Asa ca dam tonul petrecerii pe 29 septembrie si incepem programul de distractie de la orele 20:00. Va asteptam cu bar show, DJ, promotii, oferte special, premii si o multime de alte suprize!!!

Dupa ora 22:00, distractia din club va fi la superlativ, unde pe durata celor 6 nopti vom face un mega maraton de vedete din muzica si nu numai!

In fiecare din cele 6 nopti pregatim atmosfera nebuna Vintage! Ne intalnim cu cei mai tari DJ ai momentului, spectacolele de dans marca Midnight Dancers & stars, gazduite de Bogdan Boanta si Cocuta, muzica live cu artistul anului, Delia, Revenge party cu DJ Fly, veselie si petrecere fara limite!

Asadar, de marti pana duminica (29.09 – 04.10), ne distram asa cum stim mai bine, in stil vintage, in The Vintage din Centrul Vechi!

Vino alaturi de noi la cel mai cool eveniment!

 

Citește în continuare