Skip to content

Zendaya, mereu pe lista celor mai bine imbracate staruri

Simpatica si mereu joviala Zendaya nu inceteaza sa ii surprinda in mod placut pe fanii sai din punct de vedere al stilului abordat. Considerata a fi una dintre cele mai versatile tinere vedete ale momentului, acrita si cantareata in varsta de numai 19 ani face ce face si loveste mereu cu dreptul la capitolul imagine.

Ceea ce nu stie multa lume este ca „de vina” pentru look-ul sau mereu altul si niciodata plictisitor este stilistul Law Roach, cu care Zendaya colaboreaza de cand aceasta avea varsta de 13 ani. Extrem de creativ si deloc temator sa incerce lucruri noi in ceea ce priveste imaginea clientei sale, Law este raspunzator intr-o mare masura pentru succesul acestei talentate vedete. Tot despre el se spune ca este si cel care i-a sugerat Zendayei sa intre in joaca purtarii de peruci, cu ajutorul carora i-a creat artistei niste look-uri memorabile.

Printre cele mai recente tinute abordate de vedeta sa numara pleiada de outfituri purtate la saptamanile modei recent incheiate, unul mai interesant si mai bine pus in valoare de accesorii decat altul. Nu uitam de salopeta neagra Brandon Maxwell, din cea mai noua colectie a acestui designer, asortata cu cercei candelabru si o noua peruca, salopeta pe care Zendaya a imbracat-o zilele trecute, la un eveniment monden californian.

Citește în continuare