Skip to content

PARTY: FRED P & LISIERE COLLECTIF & PERSONNE @ Kristal Glam Club

ABSOLUT COLOR deschide anul pe 8 ianuarie cu producătorul american Fred P. aka Black Jazz Consortium, aflat în premieră la București.

Kristal devine pentru o noapte piața de desfacere a scenei americane deep house cu textură soul. Originar din New York, Fred P. aka Black Jazz Consortium conferă muzicii ”deep” o nouă accepțiune prin hipnotizante accente funk, soul și jazz. Consolidat de producțiile propriului label, Soul People Music, sound-ul fin al lui Fred P îl poziționează printre geniile house-ului contemporan.

Noaptea va fi completată de Lisière Collectif și Personne din partea scenei locale. Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Fred P. AKA Black Jazz Consortium (New York/USA)

Soul People Music/Undergroud Quality/Mule

soulpeoplemusic.net/

soundcloud.com/black-jazz-consortium

facebook.com/Fred-P-AKA-Black-Jazz-Consortium-199546646742707/

Orice pasionat de deep house-ul american s-a lăsat deja impresionat de arta lui Fred Peterkin aka Fred P aka Black Jazz Consortium. Artistul reinventează muzica deep topind în creațiile sale house cele mai seducătoare ritmuri soul. Dar ceea ce fascinează la Fred P sunt rădăcinile sale newyorkeze, adânc înfipte în house-ul din epoca de aur, dar și antenele sale, mereu orientate spre estetica futuristă. Bogat inspirat de genii ca Frankie Knuckles sau David Morales, Fred P a învățat să creeze muzică ascultându-și inima, nu tendințele uneori seci ale scenei.

Permanent în mișcare, din NY în Tokio și din Berlin la Rio, Fred P este unul dintre arhitecții spirituali ai house-ului contemporan. Construcțiile sale elegant proiectate, lansate la propriul label, sugestiv numit Soul People Music, conturează o muzică de călătorie atât spirituală, cât și fizică. Întotdeauna un vizionar, Fred P sau Black Jazz Consortium transpune vocea sa interioară în tulburătoare ritmuri soul, acorduri seducătoare deep jazz, percuții africane și texturi vocale fine. Definit de beat-uri pentru corp și melodii pentru suflet, Fred P este o forță sonică de neoprit.

LINEUP

FRED P aka BLACK JAZZ CONSORTIUM

LISIÈRE COLLECTIF

PERSONNE

BILETE

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni, veniți simultan. Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 8 ianuarie, ora 14:00, la [email protected].

LINK EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1540830419541614/

Citește în continuare