Skip to content

CONCERT: Smiley & Band @ Hard Rock Cafe

 Joi, pe 25 februarie 2016, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts va invita la un nou show incendiar cu cel mai in voga artist al momentului: SMILEY !

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: Dream Girl,Criminal,Dincolo de cuvinte,Dead Man Walking,Preocupat cu gura ta,Cai verzi pe pereti,Am bani de dat, “Acasa”, “Pierdut Buletin si multe altele.

Ca la toate showurile Smiley, nu avem mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

Inainte de concert, biletele au urmatoarele preturi:
– 125 de lei cu loc la masa la fumatori sau nefumatori
– 70 de lei fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans

– 100 de lei – SUPLIMENT Meet & Greet – Poza si autografe cu Smiley – valabil doar cu bilet deja cumparat (la orice categorie) – doar 50 de bucati

Citește în continuare