Skip to content

The Kooks vin la Spellground Festival 2016

Chiar daca inca nu este confirmat oficial si pe pagina festivalului, un mesaj postat de trupa pe twitter ne confirma faptul ca ii vom vedea anul acesta la Spellground Festival.

 

Festivalul ce va avea loc langa situl arheologic Capidava de langa Cernavoda de afla la prima editie si se anunta a fi spectaculos. Ne asteapta trei nopti de distractie (12-14 august 2016) pe malul Dunarii, atat cu trupe straine cat si romanesti.

Pana acum au fost anuntati oficial Oscar and the Wolf, Amber Run, PillowTalk, Slow Clap, Wolf+Lamb, Robin and The Backstabbers, Les Elephants Bizarres, Byron, Karpov not Kasparov, Loungerie II si The Brad Pits. Iata si mesajul celor de la The Kooks.

The Kooks sunt o trupa britanica formata in 2004 ce are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind Listen, lansat in 2014. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara Shine on, Naive, Seaside, She moves in her own way sau Bad Habit.

Noi i-am vazut live in 2014 la Sziget Festival si ne-au placut tare mult si ne bucuram ca vom avea ocazia sa-i vedem live si in Romania.

Saptamana asta am aflat si primele 5 nume confirmate la Summer Well, astfel ca vom avea o competitie interesanta intre cele doua festivaluri care vor avea loc in acelasi weekend din august.

 Cum vi se pare line-up-ul de pana acum de la Spellground Festival?

Citește în continuare