Skip to content

Au fost anuntati primii doi headlineri la Spellground Festival 2016!

A sosit momentul sa aflam care sunt primii headlineri ai festivalului Spellground ce se pare ca debuteaza in forta cu un line-up cat se poate de atractiv.

Asa cum anticipam inca de vineri, iata ca au fost confirmati oficial britanicii de la The Kooks.

Luke, Hugh, Peter si Alexis fac asadar cunostinta pentru prima data cu publicul roman la Spellground Festival.

Cel de-al doilea cap de afis al festivalului de la Capidava il reprezinta duo-ul norvegian de muzica electronica – Röyksopp, care vor reveni in Romania dupa show-ul facut la B\’estFest in 2012.

De asemenea, a fost confirmat si cel de-al patrulea membru al familiei Crew Love, astfel ca Nick Monaco se alatura tripletei formate din Slow Clap, Wolf+Lamb si PillowTalk.

Cu ocazia acestui anunt, am aflat si cateva nume noi de trupe si artisti romani care vor fi prezenti anul acesta la Spellground Festival: Grimus, We Singing Colors, K-Lu, YellLow, The Pixels, Pinholes, The Kryptonite Sparks, Sophisticated Lemons, Sunet Fin, Otherside si Rockabella.

Din pacate insa, Awolnation nu vor mai fi prezenti la acest festival in 2016, organizatorii anuntand faptul ca au incheiat colaborarea cu trupa americana, iar cei care si-au cumparat bilet, dar nu mai vor sa vina la festival din acest motiv isi pot recupera banii trimitand un mail la adresa [email protected]

Editia de debut a Spellground Festival are loc in perioada 12-14 august 2016 langa situl arheologic Capidava de langa Cernavoda si inseamna 3 zile de distractie, 3 scene, 18 artisti internationali si 40 de artisti romani si newcomers.

Organizatorii anunta ca primele 2000 de abonamente la pret promotional au fost vandute deja, iar incepand de azi incepe o noua etapa de achizitonare a acestora la pretul de 230 lei, disponibile exclusiv in perioada 8-22 februarie 2016.

De asemenea a fost pus in vanzare si pachetul LOVEGROUND (2 abonamente Spellground Festival si un cort de doua persoane care ramane in posesia ta dupa festival, plus acces in camping in Zona Venta) la un pret special!

Cum vi se pare line-up-ul de pana acum? Este Spellground Festival un rival de temut pentru Summer Well?

Citește în continuare