Skip to content

Noi nume confirmate la EXIT Festival 2016

Organizatorii Exit Festival au dezvaluit numele artistilor care vor face parte din ceea ce se va numi X-Bass Exit Adventure in cadrul editiei de anul acesta.

 

Dupa extraordinarul concert de anul trecut de la Sea  Dance, Sigma vine la Exit pentru un spectacol de neratat. Alaturi de acestia vor mai urca pe scena eroul muzicii jungle-reggae, Congo Natty, energicul trio rusesc Teddy Killerz, canadianul Rene LaVice, precum si Sarah Farina din Berlin.

Si pentru ca aventura sa fie cu adevarat magica, Sub Focus, MC ID, dar si duo-ul My Nu Leng, alaturi de Dread MC, vor oferi momente de neuitat la Sea Dance.

In acest an, Exit Festival va avea loc in perioada 7 – 10 iulie la Cetatea Petrovaradin,  urmand ca Exit Adventure  sa se mute pe plaja Marii Adriatice, la cea de-a treia editie a Sea Dance Festival, in perioada 14 – 16 iulie.  

Artistii confirmati pentru Exit Adventure sunt Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Dimitri Vegas & Like Mike,  Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Andy C, Anti-Flag, At the Gates, Cock   Sparrer, Disciples, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Mind Against, Modestep – DJ Set, Sigma   DJ Set, Sub Focus & ID – DJ Set, Wilkinson – DJ Set Feat. MC Ad-Apt, Zomboy, Antigone, Borghesia, Congo   Natty, DJ Hype, Dub Pistols, Feder, Francois X, Ivy Lab, Kensington, Ms. Dynamite, My Nu Leng & Dread MC,   Rene Lavice, Sam Feldt, Sarah Farina, Shlømo, Sub Zero, Teddy Killerz si Tommy Four Seven. 

Cei care vor sa se bucure de magia festivalului de la Novi Sad pot achizitiona pachetul la un pret promotional de 325 de lei, ceea ce presupune un discount de 60% din pretul final. Acesta include un abonament la Exit Festival (Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, Serbia) si un abonament la Sea Dance Festival (Jaz Beach, Budva,   Muntenegru).

Abonamentele sunt disponibile special pentru cetatenii romani care vor sa se bucure de Exit   Magic Adventure. Abonamentele cu pret promotional pentru fiecare festival in parte pot fi achizitionate la pretul de 280 de lei (Exit), respectiv 170 de lei (Sea Dance).

Dupa titlul de Best Major European Festival in 2014, precum si premiul de Best Medium-Sized Festival obtinut de Sea Dance, Exit Festival a primit premiul Best European Summer Music Festival 2016, oferit de portalul de calatorii ”European Best Destinations” in colaborare cu Comisia Europeana. 

Citește în continuare