Skip to content

EVENT: Povesti de viata cu Otrava @ incubator107

Ce ?

Scrie despre dragoste. Și nu numai. Pentru cititoare reprezintă bărbatul perfect. Are unul dintre cele mai vizualizate blogguri: Blogu lu’ Otravă. Ne satisfacem curiozitatea și aflăm de ce și-a ales acest nume de scenă, cum arată lumea lui reală, ce rol joacă dragostea în viața sa și ce face Otravă atunci când nu scrie. Cât ne va dezvălui din identitatea sa în mansarda incubatorului aflăm pe 1 Martie, de la ora 19.

„De dragoste are nevoie toată lumea. Ea este cheia acestui joc în care cu toții ne aflăm. Fără ea nu se poate. Dragostea este motorul tuturor acțiunilor. Fără ea nu cred că ești complet.” (Otravă)

Cu cine?

Cu Otravă. Un personaj misterios și controversat. Blogu lu’ Otravă are mii de vizualizări dar nu despre asta o sa vorbim in mansarda. Scrie despre sentimente, trăiri, dar și despre teatru, carti, locuri frumoase din Romania, povesti de succes, muzică, film, călătorii si are o rubrica care se numeste Romania mea unde sta de vorba cu cele mai influente persoane de la noi din tara. Succesul lui se datorează stilului său inconfundabil de a scrie, dar și misterului din jurul numelui său.

Când?

Marți@incubator107 , 01 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie- ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

  Participarea la atelier este 30 lei, dar ai 3 excepții de la regulă.

1. COMBINATORUL: vino cu 2 prieteni care plătesc și plătiți fiecare 25 lei.

2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.

3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.

Citește în continuare