Skip to content

Disclosure si Robin Schulz NU vin in Romania la SkyLanterns Bucuresti!

De cateva zile a aparut un event pe facebook in care suntem anuntati ca pe 4 iunie 2016 ii vom vedea la Bucuresti pe Robin Schulz, Disclosure, Mike Candys, Vanotek si Maxim.

Evenimentul se numeste SkyLanterns si se vrea a fi un eveniment de muzica si de lansat lampionae ce va avea loc in parcarea de la Dragonul Rosu, in Bucuresti.

Ne-au contactat si pe noi pentru un parteneriat media si recunoastem ca ne-au atras numele de pe afis si ne-am dorit initial sa fim asociati cu acest eveniment.

Vazand insa cum se desfasoara de fapt lucrurile, avem cateva rezerve legate de veridicitatea acestui eveniment.

– in primul rand, sa organizezi un eveniment cu lampioane in contextul celor intamplate la finalul lunii octombrie anul trecut e mai mult decat nepotritvit;

– Pe niciunul din site-urile oficiale ale artistilor nu apare evenimentul de la Bucuresti;

Robin Schulz va participa la un festival in Frankfurt in perioada 3-5 iunie (pe site-ul sau apare doar data de 4 iunie, insa evenimentul se intinde pe trei zile si inca nu a fost anuntat programul pe zile). Organizatorii de la Bucuresti sustin faptul ca pe 3 iunie Robin Schulz va mixa la Timisoara, pe 4 la Bucuresti, iar pe 5 iunie ar fi de fapt programat la Frankfurt);

– Cei de la Disclosure sunt momentan in turneu prin SUA pana la finalul lunii iunie, atunci cand vor reveni in Europa pentru cateva show-uri la festivalurile din aceasta vara. Chiar daca sunt liberi pe 4 iunie, iar pe 11-12 iunie vor canta la festivalul Wild Life din Brighton, Marea Britanie, inainte de ultimele doua concerte din State, e foarte putin probabil ca ei sa vina special in Romania in perioada aia.

– Cateva persoane mai sceptice au trimis deja e-mail-uri catre agentiile de management ale trupelor, iar atat Disclosure, cat si Mike Candys au infirmat prezenta la evenimentul din Bucuresti.

– am vorbit si cu Global Records, cei care se ocupa de booking pentru Vanotek si nici macar ei nu ne-au confirmat faptul ca acestia au acest eveniment programat.

– Acelasi lucru este valabil si cu trupa Maxim, iar pentru ei am vorbit cu Roton, care de asemenea ne-au infirmat faptul ca baietii ar urma sa cante la SkyLanterns.

– am vorbit si cu reprezentantii Desperados (care apar ca sponsori la acest eveniment) si ne-au anuntat ca nu au absolut nicio legatura cu acest eveniment.

– biletele pentru acest eveniment costa doar 30 de lei, iar momentan se vand doar prin facultatile din Bucuresti, nu si pe site-urile mari de bilete de la noi.

Asadar sunt foarte multe semne de intrebare legate de acest eveniment pe care in momentul de fata nu-l mai sustinem din punct de vedere editorial.

Acestea sunt momentan datele pe care le avem despre SkyLanterns Bucuresti si tocmai de aceea ii sfatuim pe cititorii nostri sa fie foarte atenti atunci cand isi cumpara bilete pentru ca nu de putine ori s-a dovedit ca unele evenimente sa fie false.

Citește în continuare