Skip to content

Nume noi confirmate Spellground Festival!

Dupa Fritz Kalkbrenner, Crew Love, Dennis Ferrer, Andre Hommen, Alex Kennon, noi nume internationale sunt anuntate pe scena Electro de la Spellground Festival.

TUBE & BERGER, unul dintre cele mai hot duo-uri de seasoned house din lume, cu peste 25 de milioane de play-uri in YouTube si unul dintre cele mai bine vandute act-uri in 2013 si 2014 in Beatport, urca pe scena Spellground Festival cu un LIVE ACT.

Din Danemarca vine Rene “NOIR” Kristensen, DJ-ul care impreuna cu Haze (proiectul Noir & Haze) ne-a adus unul dintre cele mai mari hituri ale ultimilor 10 ani, “Around”. Piesa l-a inspirat chiar pe Solomun (Diynamic Music), remixul acestuia devenind track anthem in mai toate seturile DJ-ilor internationali si imnul sezonului 2012 pe Insula noptilor albe, Ibiza.

Un vibe exotic aduce pe scena Spellground Aquarius Heaven. Fost cantaret de reggae dancehall si hip-hop, actualmente cunoscut ca artist de muzica electronica, #willputaspellonyou cu un Live Act surprinzator de dezinvolt.

Chopstick and JohnJon este un proiect berlinez, nascut in urma cu un deceniu de geniile din spatele casei de productie Suol – Chi-Thien Nguyen si John B. Muder. Sunt maestri cand vine vorba de adus multimea in delir. Este exact motivul pentru care vor urca pe scena Spellground Festival.
Stereo Express vine cu un sintetizator de calitate, chitara, saxofon si pian – exact acele lucruri care l-au propulsat pe Chris in topul listei alaturi de cei mai mari artisti de muzica House.

Electro Stage ii aduce de asemenea si pe DJ-ii care reprezinta cel mai bine cultura muzicii electronice in Romania: Pagal, Mano si Negru.

MAIN STAGE-ul se completeaza cu Toulouse Lautrec, ROA si CTC (DOC, VLAD DOBRESCU, DJ NASA, DELIRIC), iar pe Scena NEWCOMERS se adauga Lisier Collectif, Satellites si The Speakers.

Spellground Festival va avea loc in perioada 12-14 august 2016 langa situl arheologic Capidava de langa Cernavoda. Headlinerii editiei de debut sunt The Kooks, Royksopp si Fritz Kalkbrenner, iar in curand vor mai fi anuntati cativa artisti internationali de renume.

Pretul abonamentului pentru 3 zile va ramane de 255 de lei pana la data de 12 aprilie. Pentru cei care vor sa mearga in gasca, exista si cateva pachete speciale:

  • Spell 4 (4 abonamente/3 zile la 920 de lei, in loc de 1020 lei)
  • Spell 8 (8 abonamente/3 zile la 1760 lei, in loc de 2040 lei )

Biletele pentru 3 zile de festival sunt disponibile pe www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim si pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro sau  in magazinele Germanos.

Citește în continuare