Skip to content

GALERIE FOTO: akua naru @ Arenele Romane

akua naru s-a intors la Bucuresti pentru un nou concert ce a avut loc pe 19 martie 2016 la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui eveniment marca The Fresh.

Artista americana a venit insotita de trupa sa Digflo pentru un show ce face parte din turneul de promovare al celui mai recent album lansat de ea in 2015, The Miner’s Canary.

Concertul de la Bucuresti a fost deschis de Vlad Dobrescu (CTC) si de Silent Strike, care i-au pregatit pe cei peste 1800 de oameni prezenti la Arenele Romane pentru show-ul lui akua naru.

In ciuda faptului ca ne aflam intr-un cort extrem de mare si de spatios, atmosfera a fost una foarte intima, de parca akua naru ar fi cantat la fiecare dintre noi acasa.

Desculta, cu o voce absolut minunata si cu un band extrem de talentat, akua naru a interactionat foarte mult cu publicul si-a reusit sa transmita cateva mesaje foarte puternice.

Peste 400 de lalele au fost impartite prin public pentru a simboliza venirea primaverii, intr-un gest facut ad-hoc de artista.

akua naru si-a exprimat si condoleantele pentru cei pierduti in urma incendiului din Colectiv si a punctat faptul ca aceasta nenorocire s-ar fi putut intampla oricand, chiar si la concertul sustinut de ea acolo in 2013. Una din piesele de la bis a fost dedicata in memoria celor pierduti

Este foarte posibil s-o revedem pe akua naru in Romania anul acesta, artista declarand ca s-a simtit foarte bine de fiecare data cand a venit aici.

Pana atunci insa, va lasam cu galeria foto de la concertul de la Arenele Romane.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Citește în continuare