Skip to content

CONCERT: Old Songs for Young Souls @ Ceainaria La un Ceai

Vineri, 15 aprilie, ora 20:00, Concert: Old Songs for Young Souls @ Ceainăria La un Ceai cu Mădălina Mantu – Vocalist Musical şi Jazz

Rezervări la 0734 195 395

Suport artist: 20 de lei

Mădălina Mantu este cântăreaţă de naţionalitate română, născută în Piatra Neamț, având dublă cetăţenie: română şi germană. Provenind dintr-o familie de muzicieni cu reputaţie atât în ţară, cât şi în afara acesteia, Mădălina a moştenit calităţile tatălui său care i-a fost mentor în educaţia muzicală pe care şi-a construit cariera.

Printre cei cu care cântăreaţa a avut colaborări de-a lungul carierei sale, amintim numai câteva nume: Jim Ferguson – fost solist Hot Chocolate care s-a îndrăgostit de prestaţiile cântăreţei noastre, solicitând-o în repetate rânduri să i se alăture în turneele acestuia, Castle Jazz Band Hannover alături de care a înregistrat un real succes la publicul german, Peter Schutlz saxofonist împreună cu care a avut diferite colaborări fiind solicitaţi în diverse locaţii exclusiviste pentru a întreţine recitaluri de Jazz şi Musical unui public mai mult decât avizat, şi mulţi alţi muzicieni germani de renume. Mass-Media din Germania i-a acordat, în repetate rânduri, o atenţie deosebită, cântăreaţa de origine română fiind o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.

Mădălina a activat în importante locaţii de gen şi la evenimente de prestigiu din vestul Europei, în oraşe precum: Bad Pyrmont, Hamburg, Hannover, Hameln, Köln, Düsseldorf, Berlin din Germania, dar şi Zurich – Elveţia şi altele.

S-a îndrăgostit şi s-a întors acasă…în ţara ei.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1751033225182845/

Citește în continuare