Skip to content

CONCURS: Castiga doua invitatii duble la filmul Cartea Junglei la Cinema City!

Una dintre cele mai populare si iubite povesti universale ale copilariei din ultimele decenii – “Cartea Junglei” – are parte acum de o noua ecranizare live-action marca Disney, intr-o adaptare dinamica si impresionanta,menita sa emotioneze.

„Cartea Junglei” imbina perfect actiunea live cu animale si medii CGI veridice, folosind tehnologie de ultima generatie si tehnici de redare a povestii revolutionare, pentru a-i imersa pe spectatori intr-o lume fermecatoare si luxurianta.

Este un film epic de aventura care spune povestea puiului de om Mowgli, crescut, in mijlocul junglei, de lupoaica Raksha, prieten la catarama cu simpaticul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera. Insa micutul e amenintat de fiorosul tigru Shere Khan, care nu are incredere in oameni, asa ca pleaca in cautarea familiei sale, infruntand pericole la tot pasul.

Filmul Cartea Junglei este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera in Romania pe 15 aprilie 2016!

Daca n-ai apucat inca sa-l vezi la cinema, ai ocazia sa castigi una din cele doua invitatii la proiectia acestui film intr-unul din cinematografele Cinema City.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu la acest articol in care sa ne spui:

  • Care este personajul tau preferat din Cartea Junglei si de ce?

Concursul se incheie joi, 21 aprilie 2016, atunci cand vom anunta si fericitii castigatori!

Invitatiile sunt valabile in saptamana 25-28 aprilie 2016, de luni pana joi, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti sau la Cinema City din tara.

Update:

Cei doi castigatori sunt: Marinescu Sorina (22) si Alina Gabriela (10). Va rugam sa va verificati adresele de e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Multumim tuturor pentru participare!

Citește în continuare