Skip to content

CONCERT: Moonlight Breakfast lanseaza al doilea album din cariera

Moonlight Breakfast isi lanseaza cel de-al doilea album, intitulat TIME, vineri, 22 aprilie 2016, in club Otto din Bucuresti. Concertul de lansare din capitala va fi urmat de un turneu de promovare in alte 6 orase din tara. Lansarea internationala este programata pentru 21 mai, la „Porgy and Bess” din Viena, orasul de rezindenta al trupei. Primul single facut public, care poarta chiar numele noului album, poate fi ascultat aici:

https://www.youtube.com/watch?v=toTIo7isLFY&feature=youtu.be.

Albumul TIME vine la 4 ani de la lansarea celui de debut (Shout, 2012) si se va putea auzi pentru prima data in concertul de lansare programat pentru vineri, 22 aprilie. Evenimentul din clubul Otto ( https://www.facebook.com/events/213716499006826/ ) se va deschide la ora 21:30 cu “Lazarica” (warm-up), la ora 22:30 va incepe concertul Moonlight Breakfast, iar de la ora 23:00 e after-party cu “Alt Om BTB Bully”. Concertul de lansare va fi insotit de un show vizual realizat de Les Ateliers Nomad exclusiv pentru seara lansarii. Cele 12 piese de pe albumul TIME, scrise si produse de Christie si Bazooka, combina cu aceeasi gratie influente de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy Jazz sau Swing.

Trioul, care s-a impus rapid in peisajul muzical autohton si internațional prin muzica lor, este compus dintr-un un grup de artisti multi-instumentisti: Bazooka (producator, tobe, clarinet, clape), Adita (clape, chitara, sampler) si Christie (voce, sampler, keys).

Moonlight Breakfast s-a infiintat in 2011 si a debutat in forta, cantand direct in deschiderea concertului Jamiroquai, din Romania. Succesul rasunator pe care l-au avut in fata a peste 35.000 de oameni, i-a propulsat rapid pe cele mai importante scene muzicale din Romania si din strainatate.

Biletele pentru concertul de lansare din Bucuresti pot fi achiziționate on-line, de pe Event Book ( https://eventbook.ro/music/bilete-concert-moonlight-breakfast-otto-22-aprilie ), sau de la clubul Otto, in seara concertului. Pretul unui bilet este de 30 lei (presale), respectiv 40 lei (sale). 

 

www.moonlightbreakfast.com

https://www.facebook.com/moonlightbreakfast/.

 

 

Citește în continuare