Skip to content

CONCERT: Aeon Blank sarbatoreste 5 ani @ fabrica

Pentru a marca primii 5 ani de activitate, Aeon Blank multumeste fanilor, colaboratorilor si prietenilor printr-un concert aniversar in club fabrica pe 5 mai 2016! 

Alaturi de ei, vor urca pe scena prietenii lor de la Between Colors, Sticks and Stones, precum si alti invitati surpriza.
_________________________________________________

Aeon Blank
este trupa de rock alternativ, cu influente dark wave, gothic si metal, formata in 2011 si care a debutat cu piesa “Of Gravity And Passion”, urmata de Auguries of Innoncence”, “Late Autumn” si “Kong”, de pe primul material discografic, Handmadegods & Godmadedemons (2012).

Dark Waters (2015), cel de-al doilea material Aeon Blank, a fost lansat in 2015 sub Universal Music Romania, trupa fondata de Emil Luca (2011 – vocal and guitar) devenind tot mai solida si mai bine conturata, atat din punct de vedere al produsului artistic, cat si prin membrii sai Mircea Becherescu (2012 – chitara), Adrian Popescu (2015 – bass), Radu Artin (2015 – drums) & Zory David (2015 – keyboards & samples).

Piese ca „Dark Waters” si „Behind Closed Doors” au beneficiat de videoclip (ultimul fiind semnat de Alexandru Popescu si Florin Babei)

Biletele s-au pus deja in vanzare la pretul de 25 de lei si sunt disponibile pe eventbook.ro si pe iabilet.ro!

Citește în continuare