Skip to content

(P) Primul magazin Fossil din Romania, in AFI Palace Cotroceni din Bucuresti

O gamă foarte variată de produse vă așteaptă în primul magazin Fossil din România! Pe lângă ceasuri și bijuterii, în premieră pe piața românească veți găsi și ochelarii de soare, parfumurile și produsele din piele Fossil: genți și portofele de damă și bărbați, precum și accesorii.

În noul magazin veți găsi 4 colecții noi în fiecare an, cu cele mai noi, atractive și diversificate modele și accesorii care creează adevărați trendsetteri.

Mereu inspirat, mereu creativ—Fossil este un brand american de lifestyle ale carui origini sunt sinonime cu designul autentic clasic și vintage. De la optimismul curentului mid-century și până la curiozitatea erei moderne, obsesia Fossil pentru stil (echivalența pasiunii pentru un hobby) reflectă cu fidelitate valorile sale: genți de calitate superioară, perfect adaptate designului clasic, ceasuri speciale create în culori și materiale atrăgătoare și bijuterii îndrăznețe ce îți completează lookul.

fossil2

Compania a fost fondată în 1984 de către frații Tom și Kosta Kartsotis în Dallas, Texas, SUA. Grupul Fossil distribuie la nivel global ceasuri sub următoarele brand-uri: Fossil, Adidas, Burberry, Diesel, Dkny, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Skagen și Karl Lagerfeld.

Pentru o parte din brand-urile de mai sus, Fossil Inc. are licență în fabricarea și distribuirea de bijuterii.

Fossil s-a dezvoltat rapid în anii ’80 datorită design-ului ceasurilor ce se inspiră din stilul anilor ’50 și ‘60, atât ca imagine de produs, cât și ca promovare. După ce s-a bucurat de un succes enorm în America, Fossil intră și pe piețele internaționale cu o gamă largă de produse.

fossil3

Target-ul Fossil este reprezentat din bărbați și femei, persoane îndrăznețe și originale, cu un stil de viață activ și diversificat. Consumatorul de Fossil ține cont de trend-urile din modă, dar nu este un fashion victim. Își dorește să fie un trendsetter, dar nu adoptă un stil pretențios.

Brandul Fossil își are originile în autenticitate și stilul modern-vintage.

Citește în continuare