Skip to content

CONCERT: Sierra Experience @ La un Ceai

Sierra Experience – Spectacol inedit de muzică și dans. Primul concert de fuziune între formula de cvartet clasic, instrumente de percuție și performance de balet clasic.

Apariție nouă pe piața muzicală, Sierra String Quartet aduce prin conceptul “Sierra Experience” o inovație a cvartetului clasic. Unicitatea acestui nou proiect constă într-un mix îndrăzneț de stiluri și genuri abordate. Prin repertoriul ales, proiectul “Sierra Experience” prezintă ultimele hit-uri internaționale în materie de muzică pop-rock îmbinate cu sound-ul cvartetului clasic, acompaniat de instrumente de percuție.

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport artiști: 25 de lei

In cadrul concertului Sierra Experience , va avea loc un moment artistic inedit, în care muzica și dansul se întâlnesc. Cvartet clasic, percuție și performance de balet clasic, toate în aceeași loc. Balerina Eugenia Stoian va susține un moment artistic în cadrul concertului, prin care vă va încântă cu mișcări de o eleganță desăvârsită.

Membrii Sierra Experience, Ana (vioară), Andreea (vioară), Marilena (violoncel) Andreea (violă) si Eduard (percutie) sunt cinci tineri absolventi ai Universitații Naționale de Muzică din București, reuniti de pasiunea pentru muzică și dorința de a introduce în peisajul muzical românesc prospețimea
interpretării însoțită de îndrăzneala mixului de stiluri și genuri. Cei cinci instrumentiști au au ca scop aducerea pe piața muzicală a unui concept de fuziune între între sound-urile pop-rock, jazz și blues cu rafinamentul specific muzicii clasice.

Eugenia Stoian- balet clasic
Eugenia Stoian, a absolvit liceul de coregrafie Floria Capsali din Bucuresti, secția balet clasic. A avut numeroase colaborări cu teatrele de operă din tară printre care și Opera Română din București în perioada 2007-2009. În prezent este instructor la scoala de dans “Dance Room” și angajată a Teatrului de opereta si musical Ion Dacian.

Citește în continuare