Skip to content

Public Service Broadcasting se alatura line-up-ului Lazy Monday

Duo-ul britanic Public Service Broadcasting este cel de-al treilea si ultimul cap de afis al Lazy Monday, alaturi de James si Jack Savoretti.

Un eveniment desprins de pe alta planeta, macar pentru ca se intâmpla intr-o zi de… luni, pe 11 iulie, la Teatrul de Vara din Herastrau.

Lansata in Regatul Unit, naveta spatiala Public Service Broadcasting calatoreste prin trecut pentru a crea sound-ul viitorului si aterizeaza frecvent pe scenele celor mai mari festivaluri europene, de la Glastonbury  la Bestival, SXSW si Green Man.

Tot mai des pe lista favoritilor BBC la “Best of The Year” in materie de albume, J. Willgoose, Esq. si Wrigglesworth fac muzica intrumentala, combinând influente alternative, art rock, indie rock, electronica, dance-punk si krautrock intr-un fel aparte, ce reuseste sa respinga „tehnicile conventionale pentru a crea un concept muzical ce le apartine integral.” (Mancunion.com).

Lazy Monday a inventat cea mai buna zi de luni a anului si va aduce trei concerte intr-o singura seara: James, cea mai buna trupa britanica indie-rock a anilor ’90, Jack Savoretti, interpretul rupt din coloanele sonore ale serialelor “Anatomia lui Grey” si “Jurnalele Vampirilor”, si Public Service Broadcasting.

Biletele sunt disponibile online pe EventBook.ro si in Libraria Engleza Anthony Frost, Libraria Franceza Kyralina si Libraria Hecate din Bucuresti, in reteaua Eventim (online pe Eventim.ro si in magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV), Postale) si pe Iabilet.ro.

Biletele pot fi procurate la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena si momentul achizitei: pâna pe 10 iulie – Cat. II (fara loc) – 175 lei, Cat. I – 200 lei, Cat. VIP – 220 lei; in ziua evenimentului (11 iulie) – Cat. II (fara loc) – 195 lei, Cat. I – 220 lei, Cat. VIP – 240 lei.

Citește în continuare