Skip to content

CONCERT: Balkan Karavan @ La Un Ceai

La fel de diverse ca şi direcţiile din care vin piesele pe care le-au inclus în programul lor de muzică balcanică şi ritmurile pe care le reinterpretează, cam aşa sunt şi direcţiile din care vin şi cei trei artişti:

Ioana Ernea (voce)

Filip Dascălu (chitară)

Pavel Zurka (contrabas)

Ioana, e actriţă, işi asumă povestea fiecărui cântec, devine a ei şi o retrăieşte de fiecare dată, alături de public, asa cum ştiu toţi cei care au văzut-o cântând (şi la noi) mai ales muzică sud-americană.

Filip cântă la chitară din copilărie, diverse stiluri, în diverse trupe şi compune pentru propria trupă, Cats On the Roof. Pavel cântă la contrabas muzică clasică în Orchestra Radio si cea a Operei Române şi jazz manouche în proiectul Hot Club de Bucharest şi mai are şi un simt al folclorului născut şi crescut în Banatul Sârbesc.

Vineri seara ei ne vor incânta urechile cu piese tradiţionale din Rusia, Macedonia, Kosovo, Bosnia, Serbia, Albania, Turcia, dar mai ales de pe la noi, pentru a ne purta cu ei în vârtejul nomad al pătimaşului sufletul balcanic, al poeziei şi poveştii lui.

Aşa că aşteptaţi-vă la o seară în care picioarele tale nu se vor putea opri macar sa bata ritmul împreună cu ei.

Rezervari la 0734 195 395 (apel sau sms)

Citește în continuare