Skip to content

CONCERT: Povestea bossa-novei @ La un Ceai

Gabriela Costa – voce, percutie

Vlad Galatianu – chitara,voce

Alex Man – contrabas

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)

Suport artiști: 25 de lei

….sau despre momentul de inceput in care Joao Gilberto – inovatorul noului ritm si stil de a canta la chitara, Antonio Carlos Jobim – melodie si armonie si Vinicius de Moraes – text poetic, se vor intalni pentru a crea unul dintre cele mai frumoase genuri muzicale care va ajunge in oricare colt de lume, incantandu-l. O calatorie – poveste „cu cantec”, parfum de istorie si „istorioare” despre un alt fel de a canta samba, despre o noua atitudine.

„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvantat prilej să o facă, audiind, bucurandu-se de discul „Tempo de amor”, http://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo- de-amor/ acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină.Brazilia.

Ascultandu-i şi reascultandu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.”- Florian Lungu

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat. 

“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare …In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi…Ar fi bine sa te descurci! Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.” www.facebook.com/gabrielacostamusic

Vlad Galatianu este actor. In anul 2008, a absolvit cursurile UNATC Bucuresti. Intre 2009 si 2010, a facut parte din echipa Mondenii Show. Este un colaborator apropiat al Teatrului Nottara, dar si un iubitor de jazz si bossa-nova.

Absolvent al Facultății de Jazz Richard Oschanitzky din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă. 

www.facebook.com/man.alex.188

http://www.youtube.com/playlist?list=PLqgx5GIaPh0-b_3gf16nly1s0Jk4Esaiy

https://soundcloud.com/mojazz1969/carihnoso

Link event: https://www.facebook.com/events/1732535680363010/

Citește în continuare