Skip to content

Tot ce trebuie sa stii despre optiunile de cazare la Spellground Festival

Pentru cei care se pregatesc sa se lase vrajiți timp de trei zile de universul Spellground, exista acum și varianta de cazare la hotel, pe langa varianta mai boema de camping.

Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane. In funcție de dotari și servicii incluse (mic dejun, pensiune completa, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au prețuri ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu doua abonamente incluse, in camera dubla.

Toate variantele de camere sunt disponibile accesand site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

CAMPGROUND, campingul Spellground cu ieșire la plaja, umbra și vedere la mare, ce include recepție, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrica și zona chill & lounge este aproape SOLD OUT.

Campingul ofera multiple variante, atat pentru grupuri, cat și individual. Cel mai ieftin pachet ramas disponibil este cel in zona Terra, care ofera spațiu de campare pentru un cort de 2 persoane, la prețul de 130 de lei pentru cele 3 zile de festival.

Cea mai scumpa varianta de cazare la cort in vanzare este Vibe Four, la 2080 de lei pentru patru persoane, cu abonmente incluse. Din material impermeabil și ignifug, corturile yurta Vibe Four de 4 persoane au 2 saltele gonflabile duble, așternuturi și perne. Toate variantele de viața fara griji la camping se gasesc pe http://spellgroundfestival.com.

O noua categorie de bilete este acum disponibila: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zona special amenajata, cu vizibilitate foarte buna catre Master Stage, servicii Concierge, parcare separata, bar dedicat, cu acces restricționat +18 ani.

La Spellground, copii cu varste pana la 12 ani au acces gratuit atat timp cat sunt insoțiți de un adult, iar adolescenții intre 12-16 ani au acces doar cu insoțitor, cu bilete la preț intreg.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costa acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la prețul de 330 lei (taxe incluse) și V.I.P 3-Day Pass, la prețul de 500 lei (taxe incluse) și pot fi cumparate pe  http://www.eventim.ro, in rețeaua de distribuție Eventim sau pe http://www.bilete.ro, in oficiile Poștei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro și in magazinele Germanos.

Citește în continuare