Skip to content

De ce eu – one-woman show

Adaptare dupa romanul-poem “De ce fierbe copilul in mamaliga” de Aglaya Veteranyi. Textul spune povestea tragica dar adevarata a unei familii de romani circari care parasesc Romania in perioada comunismului. Povestea este spusa cu naivitatea unui copil, toate greutatile prin care sunt nevoiti membrii familiei sa treaca, aducandu-i pe acestia in pragul nebuniei.

Parintii vor sa o modeleze pe cea mica intru totul dupa vointa lor, fara ca ea sa isi dea seama. Aglaja ajunge sa vada lipsa unei case stabile, lipsa mancarii, mizeria si sacrificiul pe care il fac toti din lumea circului. Ea ajunge sa faca asocieri tulburatoare pentru a putea depasi momentele de frica -frica de a nu-si pierde mama/bucuria de a manca dupa spectacol supa de gaina impreuna.

In spectacolul DE CE EU este spusa povestea unei fete singure intr-o lume mare plina de neprevazut. Ea se simte ratacita intr-o lume a adultilor, incearca sa se descurce cum poate si gaseste in imaginar refugiul. 

DE CE EU un one-woman show care a stat in cuptor 3 ani ca sa iasa acum, gata pregatit pentru a fi savurat de public. Multumiri tuturor celor care au sustinut acest proiect: Ioana Petre, Mares Catalin, Selma Dragos, Ioana Ernea, Andrei Hernest, Adriana Butoi, Cristina Adam, Cristi Enache.

SPECTACOLUL NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI !

Rezervari prin sms la 0724 017 318 (mentionand numele si numarul de persoane)

Citește în continuare