Skip to content

Concert Pasarea Rock la Hard Rock Cafe

Joi pe 23 martie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert cu super grupul Pasarea Rock!

Pasarea Rock este un proiect lansat pe piata muzicala din Romania in martie 2014.

Ajunsi la varsta maturitatii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix.

Proiectul este întregit de Sorin Voinea si Nicu Patoi.

De la infiintare, trupa a lansat sapte melodii, două EP-uri si un videoclip, iar turneele sustinute de Pasarea Rock anul trecut au confirmat, la nivel national, succesul proiectului.

Repertoriul Pasărea Rock include compozitiile originale precum Praznic naprasnic, Calusandra, Pasarea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, piese din prima opera rock-simfonic Mesterul Manole, cum ar fi Pe Arges in jos sau Rugaciune catre Domnul si hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, Hanul ulciorului nesecat sau Esarfa in dar.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 80 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

– Acces General: 60 de lei, cu loc la masa in sala

– Fara loc: 60 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica!

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32 Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Citește în continuare