Skip to content

Gigel – un One Man Show cu Gheorghe Ifrim

Pe 2 aprilie, ora 20:00, la Happy Cinema Bucuresti, are loc spectacolul „Gigel”

Hohotele explozive de ras, muzica, dansul, emotia si bucuria sensului adanc imbracat in gluma desteapta sunt ingredientele acestui one-man show eveniment in care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiti actori ai generatiei actuale, vorbeste despre sine, despre noi si despre cateva dintre legendele care ne-au imbogatit viata in ultima jumatate de secol. Suntem purtati cu nemasurat umor, multa autoironie si o surprinzatoare tandrete de la Michael Jackson la Pavaroti, de la Dan Spataru la Gheorghe Dinica, de la Demi Moore la doamna Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu si la multe alte nume mari ale scenei romanesti.

Totul se intampla simplu si adevarat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Sau, cine stie, poate nu chiar oricare.

Durata: 1h 20
De: Alexandru Popa
Regia: Vlad Zamfirescu
Cu: Gheorghe Ifrim
Scenografia: Bogdan Spataru
Asistent muzical: Virgil Dutan
Spectacolul va avea loc la HAPPYCINEMA® Bucuresti, in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii pe Soseaua Progresului 151-171, Sector 5.
Mai multe informatii: www.happycinema.ro
Biletele se pot achizitiona de la cinema, sau prin Cinemagia si iabilet.ro

Citește în continuare

Eliade 110

ARCEN organizează în colaborare cu Institutul Francez din București în perioada 30 martie – 27 aprilie seria de evenimente Eliade 110. Două evenimente și șase trasee-culturale care vor marca 110…

Citeste mai mult