Skip to content

BLACK & WHITE – o comedie fulminanta la Happy Cinema

Pe 6 aprilie ora 20:00, spectacolul cu 100% umor britanic, BLACK & WHITE, se joaca la Happy Cinema.

Sub atenta regie semnata de Anca Maria Colteanu, spectacolul „Black & White” respecta indrumarile din caietele de regie ale lui Florian Pittis, care a si tradus aceasta piesa in anii `90. In urma cu mai bine de saptesprezece ani, sala Liviu Ciulei (fosta Izvor) a Teatrului Bulandra rasuna de hohote de ras in serile cand era pus in scena acest spectacol. Peste hotare, piesa se inscrie in top 20 ale celor mai bine primite spectacole pe Broadway de 30 de ani, jucandu-se si in zilele noastre cu casa inchisa.

Cu o scenografie semna Ioana Pashca, actorii Daniela Nane, Manuela Cicur, Mihai Marinescu si Ionut Alin Ionescu se regasesc intr-o situatie comica, ce pare fara iesire.

„Black & White” este o poveste plina de umor despre Dl. White si Dl. Black, care se regasesc dupa multi ani in holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, in extra sezon. Fiecare dintre ei doreste sa petreaca un weekend linistit cu amanta, departe de Londra, unde sotiile lor stiu ca ei sunt plecati pentru afaceri. Fiecare are “sistemul” lui de adulter, unul spune sotiei intotdeauna “adevarul”, celalalt minte intotdeauna. Aparitia sotiilor si ceea ce urmeaza demonstreaza ca, indiferent de “metoda” adoptata, invariabil lucrurile se complica atunci cand iti inseli sotia.

Recitalul va avea loc la HAPPYCINEMA® Bucuresti, in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii pe Soseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informatii: www.happycinema.ro
Biletele se pot achizitiona de la cinema, sau prin Cinemagia si Iabilet.ro.

Citește în continuare