Skip to content

Kenny Larkin, Stacey Pullen, Romansoff in Club Control

Primul eveniment al anului îi aduce la Control pe Kenny Larkin și Stacey Pullen, doi producători de muzică techno din Detroit. Lor li se adaugă producătorul local Romansoff.

Preț bilet 10 RON (până în ora 23.00) și 20 RON (după ora 12.00).

KENNY LARKIN

Kenny este unul dintre cei mai apreciați producători de techno din industria muzicii electronice ale zilelor noastre. Din poziția de producător, DJ și remixer, Kenny a fascinat cu muzica sa fani de pe întreg mapamondul în ultimii 20 de ani. Încă din anii ’90, Larkin și-a făcut un nume în zona muzicii dance, alături de prietenii săi din Detroit – Derrick May, Carl Craig și Kevin Saunderson. Sunetul produs de Larkin continuă să depășească testul timpului. Modul unic în care abordează muzica dance transcende așteptările într-un mix perfect cu ambiția sa de a nu dezamăgi fanii “Detroit Days”. De asemenea, nu are niciun dubiu că poate convinge oamenii că adevărata muzică și techno-ul își pot găsi același loc în inima lor.

STACEY PULLEN

Stacey Pullen este cunoscut și sub numele de Mesagerul Cosmic. Este un inovator al celui de al doilea val de techno din Detroit. I-a avut ca mentori pe Derrick May, Juan Atkins și Kevin Saunderson, care i-au și influențat creațiile sale încărcate de sound-uri pur electronice. Cu o mare pasiune pentru muzică, fiecare gig pe care îl are îți oferă o experiență de neuitat, total imprevizibilă și inovativă.

ROMANSOFF

Romansoff este un producător local aflat în spatele label-ului exclusiv pe vinil Raw Tools. Este DJ, producător & colecționar de viniluri. Influențat de petrecerile underground din anii 2000, Romansoff a început să colecționeze discurile. Această pasiune s-a transport în scurt timp în “profesie”. Talentul și munca l-au ajutat să devină un jucător important pe piața muzicii electronice din București, împărșind de-a lungul timpului DJ desk-ul cu artiști celebri, precum Daniel Avery, Gunnar Haslam sau Eduardo de la Calle. Setul său are diverse influențe, arătând atât versatilitate, precum și creativitate.

 

Citește în continuare