Skip to content

Revolution Festival – Program complet

Alege-ti DJ-ii si trupele favorite si fa-ti propriul plan pentru eveniment, astfel incat sa te bucuri din plin de cele trei zile spectaculoase de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara!

Intre 1 si 3 iunie, la Muzeul Satului Banatean, ai ocazia sa te bucuri de programul non-stop pregatit pentru Revolution. Minunatul muzeu se va transforma intr-o platforma a muzicii si a artei, dedicata tuturor celor care iubesc aventurile si distractia. Festivalul iti ofera un alt tip de workshop-uri, discutii, show-uri moderne, o zona de joaca, afterparty-uri si, desigur, cele mai tari show-uri muzicale.

Bucura-te de cele sapte scene si zone, unde poti sa dansezi pe saturate, si asculta muzica electronica exceptionala oferita de nume precum: Rudimental DJ Set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, Dubfire si multi altii la Music Guru, Electronic Apex sau la scena Gaia Trance. Cea mai buna parte a scenelor Music Guru si Extreme este ca fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte sustinute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana, Gojira + Planet H si nu numai. Nu cumva sa ratezi zona Lunatica – Orasul Revolutionar, unde te asteapta show-uri de zi, workshop-uri si performance-uri de circ cum nu ai mai vazut vreodata.

In timpul zilei pregatim un program special la care trebuie sa participi. Poti alege dintre workshop-uri de dans, care mai de care mai interesante, poti face parte din purgatoriul Revolution Festival, poti sa intri intr-o lupta cu lightsabers, alegand daca vrei sa fii Jedi sau Sith. De asemenea, poti sa-ti schimbi stilul, pentru o zi, la Barber Shop sau la Princess Make-up Salon. Am pregatit un program minunat si pentru copii, asa ca micutii festivalieri au la dispozitie o multime de jocuri. Asadar, indiferent ca ai 1 an sau 101 ani, la Revolution exista un loc special pentru tine.

Programul non-stop de la festival o sa-ti aduca o tona de distractie, dar si sport, zone chill cu o multime de hamace, un sk8 park, zona DEV9T dedicata artei si multe alte surprize.

Pentru cei care nu vor sa rateze niciun moment din distractie, vara aceasta Revolution va avea o zona de campare. Campingul va fi in apropierea lacului de la Muzeul Satului Banatean si va oferi facilitati excelente. Pentru numai 29.99 de lei, cei care decid sa se mute la festival vor beneficia de: dulapioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru incarcarea bateriilor, bar, receptie non-stop, livrare mancare, dusuri cu apa calda si toalete. In pretul de 29.99 de lei sunt incluse toate cele trei zile de festival, iar biletele se pot cumpara de pe www.myticket.ro sau www.eventim.ro. Accesul in camping va fi permis de pe 31 mai pana pe 4 iunie. Biletele la Revolution Festival se pot cumpara de pe www.myticket.ro si www.eventim.ro si costa doar 99 de lei.

 

Citește în continuare